Begynne i Lura IL?

Ønsker du å begynne med en idrett på Lura? Les videre her.

Lura IL består av seks grupper:

• Fotball (bydel)
  • Amerikansk fotball (region)
  • Basketball (kommune)
  • Håndball (bydel)
  • Innebandy (bydel)
  • Idrettsskole/turn (bydel)
  • Venninnebandy (samfunnsprosjekt)
  • Lura allidrett (samfunsprosjekt) for grunnskolebarn som av ulike årsaker ikke kan benytte seg av ordinære tilbud)

Du kan enten ta kontakt med lagleder på det aktuelle laget du ønsker å begynne på (lenke til alle lagsidene med kontaktinformasjon finnes i høyre marg på hovedsiden) eller høre med gruppeleder i idretten som passer (kontaktinfo under).

Tilbudene våre er for alle. Finner du ikke et lag som passer idrett, alder eller kjønn, ta kontakt likevel (daglig_leder(a)lura-il.no).

FotballKristian Grønås40617716
HåndballKristin Jonsdottir41631063
BasketballTrond Bratteteig90775019
IdrettsskolenMonica Midtbø40536025
InnebandyLinda Dogru41281429
Amerikansk fotballCato Wallin93482437
Lura allidrettIselin Lekve99363045

Du kan også fylle inn skjemaet nederst på denne siden og bli kontaktet av Lura IL (skriv gjerne en kommentar om hvilken idrett du tenker å begynne på).

Priser for medlemmer (2018):
Idrettskole: 500.-
6-11 år: 1100.-
12-19 år: 1300.-
Senior: 1800.-
Støttemedlem: 250.-
Verv/trener/lagleder: 100.- (frivillig)
Venninnebandy: 250,-
Lura allidrett: Gratis

Medlemskontingent dekker betalingen for å spille kamper og trene i regi av Lura IL. Én kontigent dekker deltakelse i alle idretter. Eventuell lisens og treningsavgift kan komme i tillegg.

Medlemmer får også tilgang til Lura ILs idrettsflater, drakter og baller, samt stemmerett ved årsmøte.

Lagledere og trenere får også tilsendt kontigent én til to ganger i året. Denne er i utgangspunktet frivillig, men sendes altså til alle som er registrert som trenere eller lagledere i Lura IL. Medlemskapet gir tilgang til de samme fordeler som ordinært medlemskap.

Har du spørsmål om medlemsfaktura i Lura IL, kan du sende en e-post til daglig leder.

Lagleder har ansvar for å få spillerne til å betale medlemskontingent. Ingen kan spille seriekamper eller benytte seg av andre medlemsfordeler hvis de ikke har betalt kontigent i Lura IL.

Klikk her for å se medlemsfordeler.

Dugnad:

Lura IL er avhenging av innsats fra frivillige, sine medlemmer og foresatte for å kunne tilby idrettsaktiviteter for bydelen og medlemmer.

Det vil være tilfeller hvor både foresatte og medlemmer blir bedt om å stille til ulike dugnadsaktiviteter, enten det er fysisk arbeid eller salg. Vi håper alle som er tilknyttet idrettslaget vårt ser verdien i slikt arbeid. Hvis alle er med, blir dugnadene mer overkommelige.