Medlemsfordeler

Medlemskontingent dekker betalingen for å spille kamper og trene i regi av Lura IL, samt forsikring.

Medlemmer får også tilgang til Lura ILs idrettsflater, drakter og baller, samt dekket deltakelse på én turnering i året.

Lagledere og trenere får utsendt kontingent én til to ganger i året. Denne er i utgangspunktet frivillig, men sendes altså til alle som er registrert som trenere eller lagledere i Lura IL. Medlemskapet gir tilgang til de samme fordeler som ordinært medlemskap, samt stemmerett ved årsmøte. Prisen er bestemt av årsmøtet i Lura IL.

Har du spørsmål om medlems-faktura i Lura IL, kan du sende en e-post til daglig leder.

Lagleder har ansvar for å få spillerne til å betale medlemskontingent. Ingen kan spille seriekamper eller benytte seg av andre medlemsfordeler hvis de ikke har betalt kontingent i Lura IL.

Medlemsfordeler:

Balanz Treningssenter:

Aktivt medlemskap i Lura IL innebærer mulighet for innmelding i Balanz Treningssenter for kun 249 kroner i måneden (normalpris: 340,-). I tillegg tilbys gruppetimer,kampsport,styrke samt råd og tips.

Olavs Trafikkskole:

Betalende medlemmer i Lura IL har en rekke rabatter på veien mot førerkortet. Husk å melde fra om at du er Lura IL-medlem, slik at du får alle rabattene og klubben mer støtte hvis du fullfører klasse B. Vi har også anledning til å arrangere trafikalt grunnkurs sammen med Olavs Trafikkskole dersom det er nok interesserte samtidig.

Kjosavik Buss:

Ved behov for busstransport i privat regi oppgir du medlamsskap i Luta IL og får 10% rabatt på bussreise.

Pizzabakeren Lura:

Ved bestilling pizza til lags-avslutninger, benytt Pizzabakeren Roald Amundsensgate, referer til avtale med Lura IL og pris alle pizza kr. 159,- faktura merkes avdeling, lag. Ta eventuelt kontakt med daglig leder for bestilling.

Meraki Frisør:

Alle medlemmer i Lura IL får 15% rabatt på frisørtime hos Meraki Frisør Gamleveien v/Rema 1000. Bestill time her

Rema 1000 Gamleveien:

Bruk panteautomaten på Rema 1000 Gamleveien flittig, trykk på donèr velg Lura IL så gir butikken pantepengene til Lura IL. Fordel for deg, fordel for klubben.

Trucksenter AS:

Kjøp årets fyrverkeri her og 10% går tilbake til klubben. Trucksenter sponser Lura IL, benytt dem. Fordel for deg, fordel for klubben.

Sandnes Kiropraktorklinikk:

Aktivt medlemskap i Lura IL innebærer også prioritert og rabattert behandling hos Sandnes Kiropraktorklinikk. A-lagsspillere i alle idretter og kjønn betaler kun 300 kroner per behandling de første 5 gangene. Øvrige medlemmer har 10 % avslag.

Westco Miljø:

Som medlem av Lura IL får du rabatt på leie av container - oppgi medlems-skap ved bestilling og be om tilbud.

Sandnesposten:

Som medlem i Lura IL kan en kjøpe årsabonnement på Sandnesposten til 990,- (ord. 1340,-) 750,- går tilbake til laget og selger laget mer enn 10 abonnement gir Sandnesposten kr. 3000,- i bonus til klubben. For info kontakt daglig leder