Klubbhuset

Klubbhuset til Lura IL ligger like ved hovedbanen (Lura stadion) og har adresse Prinsensvei 7, 4315 Sandnes.

Adkomst:

Alternativ 1:

Kjør Gamleveien, ta inn til Torneroseveien i rundkjøringen ved Rema 1000, ta så til venstre og inn i Prinsens vei. Følg veien og kjør over parkeringsplassen til Lura stadion og Klubbhuset.

Alternativ 2:

Ta inn Porsmyrveien fra Forussletta. Følg hovedveien helt inn. Følg gangstien langs Lura stadion.

Klubbhuset leies ut til medlemmer og ikke-medlemmer. Egner seg for 20-25 personer.

Vi anbefaler mat fra Servit eller Pastabakeriet som begge sponser Lura IL og leverer prima mat.

Aldersgrense for leie av huset er satt til 25 år. Kontrakt med husregler fylles ut ved utleie. Helge-arrangement gjelder fra fredag ettermiddag til søndag, dersom det er flere som ønsker å leie huset i løpet av en helg må en avtale om det kan leies ut eksempelvis fredag og lørdag.

Priser:

Korte arrangement kr 500

Helge-arrangement kr 1.500

Ikke medlemmer

Helge-arrangement kr 3.000 (m/utvask kr 4.000)

Ta kontakt med