Dugnader

Lura IL har fått tilbud om flere dugnader og forpliktet seg til noen av dem.

Idrettslaget er avhengig av innsats fra frivillige, sine medlemmer og foresatte for å kunne tilby idrettsaktiviteter for bydelen og medlemmer.

Det vil være tilfeller hvor både foresatte og medlemmer blir bedt om å stille til ulike dugnads-aktiviteter, enten det er fysisk arbeid eller salg. Vi håper alle som er tilknyttet Lura IL ser verdien i slikt arbeid. Hvis alle er med, blir dugnadene mer overkommelige.

Toalettpapir/tørkeruller:

Hele Lura IL skal delta i dugnaden som kan bringe flere hundre tusen til idrettslaget. Vi forplikter oss til å selge to sekker med dopapir per medlem i Lura IL, som del av en sponsoravtale med Norengros Kjosavik.

Sandnesposten:

Dette er også en del av en fersk sponsoravtale. Her inviterer vi allerede nå enkeltlag til å gjøre en innsats for å tjene penger til sin egen kasse. Selges det flere enn 10 årsabonnement på avisen, vil laget få 750,- kroner for hvert abonnement som blir solgt, i tillegg vanker det bonus på kr. 3000,- til klubben. Ta gjerne kontakt allerede nå dersom ditt lag vil benytte seg av denne dugnaden.

Enjoy:

En velkjent, frivillig dugnad i Lura IL. Flere har allerede solgt bonuskort for 2016. Det er flere igjen, både for lag som vi tjene litt mer til kassen og for enkeltpersoner som ønsker å skaffe seg Enjoy-kort.

Circle K-kopper:

Frivillig dugnad, som også kan gi solide inntekter til laget. Koppen koster 299 kroner på Circle K Lura, gir gratis kaffe på alle Circle K-stasjoner og i kiosken vår, samtidig som 100 kroner går til idrettslaget og eventuelt ditt lag. Det følger med Lura IL-klister til koppen. Denne er tilgjengelig nå, og det er bare å stikke bort for å sikre seg en kopp. Dersom laget ditt ønsker å samle inn penger via denne dugnaden, send e-post til daglig leder.