Lura IL

Dugnader

Dugnader

Lura IL har fått tilbud om flere dugnader og forpliktet seg til noen av dem.

Idrettslaget er avhengig av innsats fra frivillige, sine medlemmer og foresatte for å kunne tilby idrettsaktiviteter for bydelen og medlemmer.

Det vil være tilfeller hvor både foresatte og medlemmer blir bedt om å stille til ulike dugnads-aktiviteter, enten det er fysisk arbeid eller salg. Vi håper alle som er tilknyttet Lura IL ser verdien i slikt arbeid. Hvis alle er med, blir dugnadene mer overkommelige.

Toalettpapir/tørkeruller:

Hele Lura IL skal delta i dugnaden som kan bringe flere hundre tusen til idrettslaget. Vi forplikter oss til å selge to sekker med dopapir per medlem i Lura IL, som del av en sponsoravtale med Norengros Kjosavik.

Sandnesposten:

Dette er også en del av en fersk sponsoravtale. Her inviterer vi allerede nå enkeltlag til å gjøre en innsats for å tjene penger til sin egen kasse. Selges det flere enn 10 årsabonnement på avisen, vil laget få 750,- kroner for hvert abonnement som blir solgt, i tillegg vanker det bonus på kr. 3000,- til klubben. Ta gjerne kontakt allerede nå dersom ditt lag vil benytte seg av denne dugnaden.

Enjoy:

En velkjent, frivillig dugnad i Lura IL. Flere har allerede solgt bonuskort for 2016. Det er flere igjen, både for lag som vi tjene litt mer til kassen og for enkeltpersoner som ønsker å skaffe seg Enjoy-kort.

Circle K-kopper:

Frivillig dugnad, som også kan gi solide inntekter til laget. Koppen koster 299 kroner på Circle K Lura, gir gratis kaffe på alle Circle K-stasjoner og i kiosken vår, samtidig som 100 kroner går til idrettslaget og eventuelt ditt lag. Det følger med Lura IL-klister til koppen. Denne er tilgjengelig nå, og det er bare å stikke bort for å sikre seg en kopp. Dersom laget ditt ønsker å samle inn penger via denne dugnaden, send e-post til daglig leder.


Lura IL
Klubbhuset, Prinsensvei 7, 4315 Sandnes
Postboks 1071, 4391 Sandnes

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift